Παραδοσιακό εμπορικό κέντρο Bicester

Bicester Village Shopping Centre
Λίγο πιο έξω απ' το Λονδίνο (60 χλμ) στην καρδιά της Oxfordshire, βρίσκεται το εμπορικό χωριό Bicester - ένα από τα πλέον ξεχωριστά πολυτελή εμπορικά κέντρα του κόσμου.

Εκεί βρίσκεται το Shopping Centre, ακριβώς σαν ένα παλιό χωριό με τις επικλινείς ξύλινες στέγες, τα λουλούδια, τις σκάλες και τα παράθυρα βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι υψηλές μάρκες της μόδας.

Και όχι μόνο - παρέχονται υπηρεσίες wi-fi, εστίασης, ξεκούρασης. Στα πλακόστρωτα δρομάκια του "Shopping Centre" θα κάνεις τα ψώνια σου σ' ένα παραδοσιακό Λονδρέζικο χωριό, δίπλα στη Φύση και όχι στη Bond Street της αριστοκρατικής συνοικίας Mayfair, του πολυσύχναστου, πολύβουου Λονδίνου.

Ευκαιρία λοιπόν για όσους βρεθούν στο Λονδίνο να πάνε στο χωριό να επισκεφθούν το ονομαστό εμπορικό κέντρο αφ' ενός,  αφ' ετέρου, να γνωρίσουν από κοντά τη Λονδρέζικη εξοχή αλλά και παρακαταθήκες από τη Βρετανική Πολιτιστική Κληρονομιά όπως το Blenheim Palace (Ανάκτορο Μπλενχάιμ) όπου γεννήθηκε ο Winston Churchill κ. ά. - που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Oxfordshire.

Συγκοινωνία με τρένο, αυτοκίνητο και μέσω του ειδικού δρομολογίου του Shopping Express που ξεκινά καθημερινά απ' το Λονδίνο. Τιμή 25 λίρες κατ' άτομο, ανοιχτά όλες τις μέρες του χρόνου εκτός από την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι αναχωρήσεις γίνονται γύρω στις 9 από τρία κεντρικά σημεία του Λονδίνου: Victoria Coach Station Gates, Cumberland Hotel, Hilton London. Η άφιξη στο Bicester Village ακριβώς στις 10:30 και η αναχώρηση στις 5:00.

Συνδυασμός λοιπόν μιας κοντινής εκδρομής στην καταπράσινη Oxfordshire, με ψώνια υψηλής αισθητικής και ποιότητας (όσο αντέχει το πορτοφόλι σας!)

🏡 web-site Bicester Village

Στο Shopping Centre με βροχή

Bicester Shopping Centre

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ψηλά Τακούνια

Κέικ Μαρμπρέ

Σαλάτα Caprese