Τα ωφέλη του μεταλλικού νερού

Mineral Water

Το μεταλλικό νερό στην περιποίηση της επιδερμίδας

Το μεταλλικό νερό θεωρείται πολύτιμο για την περιποίηση του προσώπου, καθώς ενδείκνυται όπως είναι επόμενο, για κάθε τύπο επιδερμίδας. Επίσης η κατανάλωση μεταλλικού νερού ή η ενυδάτωση του δέρματος με αυτό συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης. Το μεταλλικό νερό σε μορφή σπρέι είναι ιδανικό για μια άμεση, αναζωογονητική δόση μεταλλικών στοιχείων. Το μεταλλικό νερό όμως μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας, δηλαδή στις κρέμες ημέρας και νυκτός, στους ορούς, στις λοσιόν καθαρισμού, στο διφασικό νερό για την απομάκρυνση του μακιγιάζ. 

Το μεταλλικό νερό συμβάλλει αποδεδειγμένα στη διαδικασία ανάπλασης του προσώπου ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της συνολικής όψης της επιδερμίδας. Το μεταλλικό νερό διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος στα κύτταρα, επιτρέποντας την καλύτερη και βαθύτερη ενυδάτωση του προσώπου και τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. 

Μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες του σχηματισμού ρυτίδων είναι οι βλάβες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία, ακόμα κι αν δεν κάνετε με τις ώρες ηλιοθεραπεία. Το μεταλλικό νερό μπορεί να ενισχύσει τον φυσικό αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας ενάντια στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Η εφαρμογή μεταλλικού νερού στην επιδερμίδα 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο αυξάνει την προστασία των κυττάρων από τις ακτίνες UV.

Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή και ευαίσθητη. Με το μεταλλικό νερό θα μπορέσετε να καταπολεμήσετε τα σημάδια της γήρανσης και να ανακουφίστε την επιδερμίδα σας από τις φλεγμονές, την ξηρότητα, την ερυθρότητα και όλα τα συμπτώματα μιας ευαίσθητης επιδερμίδας. Αρκεί να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας δύο φορές την ημέρα με μεταλλικό νερό για να μειώσετε την ευαισθησία της.

Διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες, όπως οι μεταβολές του καιρού και η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να βλάψουν και να αποδυναμώσουν σταδιακά την επιδερμίδα σας και τις άμυνές της, κάνοντάς την πιο ευάλωτη στην εμφάνιση ευαισθησίας, ρυτίδων και όλων των άλλων σημαδιών της γήρανσης. Ένα καλής ποιότητας μεταλλικό νερό βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει σταθερό το pH της προστατεύοντάς την από τις φλεγμονές και τα συμπτώματα που προκαλούν δυσφορία στο δέρμα.

Πηγή: y-o.gr

😀 P.S. Παραλλαγή του μεταλλικού νερού είναι και το ανθρακούχο μεταλλικό νερό (sparkling) πολύ ανώτερο για την υγεία του ογανισμού. Μάρκες στην ελληνική αγορά είναι το Μιτσικέλι, Ζαγόρι, Σουρωτή, Μαστίχα ανθρακούχο με γεύσεις λεμόνι, μανταρίνι. Είναι πιο απολαυστικά από το απλό μεταλλικό νερό! Δροσιά και υγεία στα σίγουρα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ψηλά Τακούνια

Κέικ Μαρμπρέ

Σαλάτα Caprese