Απιστία από παρεξήγηση Beaux-Parents

Απιστία με το ζόρι...


Bénabar Bénabar, Charlie Bruneau

Ο Γαμπρούλης μας - Αφίσα Ταινίας
Bénabar Bénabar - Josiane Balasco
Εξ αφορμής μιας φανταστικής απιστίας μια σειρά κωμικών καταστάσεων μεταξύ του γαμπρού,των πεθερικών, και των ζευγαριών που εμπλέκονται... μια σπινθηροβόλα, γρήγορη ματιά στα ήθη του γάμου

Κεντρική Ιδέα: Η ζωή με τα πεθερικά

Η Κολίν και ο Αντρέ ζουν σαν μια αληθινή οικογένεια με την κόρη τους Γκαράνς και τον γαμπρό τους Αρόλντ. Αυτή η ωραία ατμόσφαιρα χαλάει όταν η Σαρλί σε ένα τηλεφώνημα προς τον άνδρα της που λείπει σε δουλειά αντί εκείνου απαντά η Κλοέ γυναίκα του κολλητού του άνδρα της.

Θέμα: Απιστία

Πιστεύει πως κάτι τρέχει μαζί της και μετά από καβγάδες τον διώχνει από το σπίτι τους. Όμως τα πεθερικά δεν θέλουν να τον χάσουν έτσι αποφασίζουν να μείνει στο δικό τους σπίτι ώσπου να της περάσει της κόρης τους.Άλλωστε μπορεί η κόρη τους να μπορεί να τον χωρίσει εκείνοι όμως δεν μπορούν να τον αποχωρισθούν.

Αξιολόγηση

Πάνω σ' αυτό τον καμβά στήνεται μια κωμωδία παρεξηγήσεων που φθάνει και ως τους γονείς - όπως αποδεικνύεται και η Κολίν (Josiane Balasko) είχε κάποτε απατήσει τον Αντρέ (Didier Bourdon). Σ' αυτό το ατέλειωτο πηγαινέλα των χαρακτήρων από σπίτι σε ξενοδοχείο και ρεστοράν με την Κλοέ - γυναίκα του φίλου του Αρόλντ, τη κόρη Σαρλί "μικρή" όπως την αποκαλούν (Charlie Bruneau) να κυνηγούν τον Αρόλντ η πρώτη για εξηγήσεις ή δεύτερη για επανασύνδεση - χωρίς αντικείμενο αφού ποτέ δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ του Αρόλντ και της Κλοέ, παρακολουθούμε μια οικογενειακή υπόθεση στημένη με μαεστρία από τον σκηνοθέτη, υποστηριζόμενη από μια άρτια με κεντρικό σημείο τη φυσικότητα, ηθοποιία των πρωταγωνιστών.

Εν Κατακλείδι

Josiane Balasko - Didier Bourdon

Μια πολύ διασκεδαστική κωμωδία. Ατού της ταινίας η κατσπληκτική ηθοποιία κυρίως του διδύμου Josiane Balasko - Didier Bourdier. Aτού επίσης οι θαυμάσιοι εξωτερικοί χώροι με ιδιαίτερη μνεία στο εξοχικό προάστιο με τη λίμνη κοντά στο Παρίσι. Επίσης η σκηνή στο εστιατόριο με τον chef να προτείνει τα πιάτα και το κρασί (βιολογικό λέει αλλά το βρίσκουν ξινό) και γίνεται η αιτία του τσακωμού τους.

Στοιχεία ταινίας

Ο Γαμπρούλης Mας (2019) on IMDb

Τίτλος: Ο Γαμπρούλης μας Beaux parents
Σκηνοθεσία: Héctor Cabello Reyes
Πρωταγωνιστούν: Josiane Balasko , Didier Bourdon, Bénabar Bénabar, Charlie Bruneau
Είδος: Κωμωδία παρεξηγήσεων
Έτος: 2019
Τόπος γυρισμάτων: Παρίσι
Διάρκεια: 83΄
Αξιολόγηση: 💧💧💧

Η Josiane Balasko είναι και σκηνοθέτης - σκηνοθέτησε και έπαιξε στην ταινία "Για όλα φταίει το γκαζόν" 1995
👸 Σχετική ταινία (κωμικών παρεξηγήσεων) Η Αγία Οικογένεια εδώ


Beaux-parents (My out-laws) 2019

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ψηλά Τακούνια

Κέικ Μαρμπρέ

Σαλάτα Caprese