Θετική ενέργεια

Θετική ενέργεια

Little Bear
Μικρό ΑρκουδάκιΚαινούργια μέρα!

Positive energy

Ξυπνάς το πρωί και δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις αργότερα... Θα 'ναι μια καλή μέρα; μια κακή μέρα; Θέλεις φυσικά να προκύψει το πρώτο: μια καλή μέρα με όλα τα δώρα της - θετική ενέργεια, αισιοδοξία, καλή διάθεση, ένα ευχάριστο περιστατικό που θα τονώσει σαν ένα ωραίο γλυκό ή ποτό, την υπόσταση σου.

Αναρρωτιέσαι: θα μου συμβεί κάτι ευχάριστο; αρκετά με τα δυσάρεστα που περνάνε μπρος στα μάτια σου - φόνοι, θανατηφόρα τρακαρίσματα, περιστατικά με αρρώστειες, φτώχεια, ανημπόριες - αυτά σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, που τελευταία περιλαμβάνει ένα ζήτημα αρρωστημένα προβαλόμενο, το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, θέμα καταχωνιασμένο στην ευρύτερη κοινωνική συνείδηση.

Mademoiselle Coco
Coco Mademoiselle - Chanel

Αισιοδοξία είναι το ζητούμενο μαζί με όμορφα περιστατικά, ευχάριστες στιγμές, ήρεμη και ευτυχισμένη διάθεση. Να βγεις έξω με τον καλύτερο εαυτό σου, χωρίς ελλείψεις στην εμφάνιση, ωραίο άνετο ντύσιμο, περιποιημένα μαλλιά, ελαφρύ, δροσερό βάψιμο. Η δροσιά της μέρας, τι κι αν κάνει κρύο, να σε τυλίξει με την αύρα της, με ένα υπέροχο άρωμα στυλ Κοκό της Σανέλ (Mademoiselle Coco) π.χ. και όλα να ξευτυλίγονται αρμονικά και ωραία, όπως η νέα μέρα που αργά ξετυλίγει το άσπρο διάφανο πέπλο της.


Coco Mademoiselle - Keira Knightly

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η φωτό της Βίκυς Καγιά, υπέροχα φωτογραφημένη, καθώς εκπέμπει μια άψογη εμφάνιση, διανθισμένη με τη δροσιά της αισιοδοξίας. Μια εικόνα να πιαστείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου - η εικόνα μπροστά στα μάτια σου, σου εγγυάται πως θα 'ναι πολύ όμορφη! Γιατί όχι; τα άσχημα άστα για αύριο, τώρα που ένα ωραίο Σήμερα προβάλει!

Τα άσχημα άστα για αύριο - Τώρα που ένα ωραίο Σήμερα προβάλει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ψηλά Τακούνια

Κέικ Μαρμπρέ

Σαλάτα Caprese